Markiser ger dig bra skydd mot solen

Kanske du funderar på att köpa markiser? Att köpa markiser på Lidingö är dels en investering i att förbättra ditt hem estetiskt så väl som att det är en riktigt smart lösning för dig som vill skapa skugga på din uteplats, eller inne, beroende då på vad för slags markis du köper. Markiser kan även skydda mot både väder och vind. Om du vill, köp markiser på Lidingö, hos Max Markiser.

Viktigt att tänka på både material och hållbarhet

Då du ska köpa markiser, så är det bra att fundera på vad för material de ska vara i. De kommer i olika material i både stomme och i markisväv. Det kan vara smart att välja en markis i det material som tål det väderförhållande du har där du bor. Det kan även vara värt att välja markiser med ett bra UV skydd, särskilt om du har mycket sol.

Välja rätt storlek på din markis

Ska du ha en terrassmarkis, eller är det fönstermarkiser som gäller? Oavsett var du ska ha markiserna, så är det bra att välja rätt storlek. Du kan med fördel se till att mäta där de ska installeras, så att du beställer rätt mått på markisen.

Manuell eller motoriserad markis?

Fundera även ett slag på om du föredrar en manuell markis, alltså en du själv vevar ut och in, eller en motoriserad markis som styrs med en fjärrkontroll eller en app.

Installation av din markis

När du köper en markis, så är det även bra att kolla hur den ska installeras och om det är något du kan göra själv eller om det är idé att välja professionell installation. Väljer du att köpa markiser på Lidingö via Max Markiser så kommer de och hjälper dig med din installation. Hos dem kan du hitta den perfekta markisen för just dina behov!