Rusta glasräcke överliggare

Överliggare till glasräcke 100 cm Grå Aluminium – Rusta

Överliggare till glasräcke 100 cm Grå Aluminium – Tillbehör – Rusta.com

Glaset monteras enkelt på multi- eller hörnstolpen, där även hållare för överliggaren låses fast. Därefter monteras överliggaren efter glasräckets form. Både …

Denna överliggare används tillsammans med våra hållare och passar till Rustas glasräcken. Överliggaren är tillverkad av underhållsfri aluminium och är både enkel samt smidig att montera. Skräddarsy ditt glasräcke efter just din uteplats!

Glasräcken & tillbehör – Rusta

Glasräcken & tillbehör – Rusta

Denna multihållare fungerar som start-, mitt- och avslut för överliggaren till våra glasräcken. Här får du allt i ett! Hållaren passar till vår multistolpe …

Glasklart skydd från väder och vind! Våra glasräcken är av hög kvalitet och går att anpassa till din uteplats. Beställ ditt nya glasräcke idag!

Överliggare till glasräcke 25 cm Grå Aluminium – Rusta

Överliggare till glasräcke 25 cm Grå Aluminium – Tillbehör – Rusta.com

Denna överliggare används tillsammans med våra hållare och passar till Rustas glasräcken. Överliggaren är tillverkad av underhållsfri aluminium och är både enkel samt smidig att montera. Skräddarsy ditt glasräcke efter just din uteplats!

Hörnhållare 135° till överliggare Grå Aluminium – Rusta

Hörnhållare 135° till överliggare Grå Aluminium – Tillbehör – Rusta.com

Praktisk hörnhållare med 135 graders vinkel, tillverkad i underhållsfri aluminium. Hörnhållaren passar till vår hörnstolpe och används för att fästa överliggaren till våra glasräcken. Skräddarsy ditt glasräcke efter smak och behov!

Glasräcke – Rusta

Multihållare till överliggare Grå Aluminium – Tillbehör – Rusta

Multihållare till överliggare Grå Aluminium – Tillbehör – Rusta.com

Denna multihållare fungerar som start-, mitt- och avslut för överliggaren till våra glasräcken. Här får du allt i ett! Hållaren passar till vår multistolpe och är tillverkad i underhållsfri aluminium. Denna praktiska multihållare är enkel att montera och gör det möjligt att anpassa samt skräddarsy ditt glasräcke efter just dina önskemål.

Rama in uteplatsen med glasräcken – Rusta

Rusta – Rama in uteplatsen med glasräcken

Ett glasräcke ramar in men släpper in både ljus och utsikt. Rustas prisvärda glasräcken uppfyller Testfaktas kvalitetskrav. Vi guidar dig genom köpet!

Hörnhållare 90° till överliggare Grå Aluminium – Rusta

Hörnhållare 90° till överliggare Grå Aluminium – Tillbehör – Rusta.com

Praktisk hörnhållare med 90 graders vinkel tillverkad av underhållsfri aluminium. Hörnhållaren passar till vår multistolpe och används för att fästa överliggaren till våra glasräcken. Skräddarsy ditt glasräcke efter just din uteplats!

Hållare 100 cm till 160 cm 98 cm Grå Aluminium – Rusta

Hållare 100 cm till 160 cm 98 cm Grå Aluminium – Tillbehör – Rusta.com

Praktisk hållare som används när du vill kombinera högt- och lågt glasräcke. Fästet förs in i stolpen och ger stabilt fäste för det lägre glaset och tillhörande överliggare. Hållaren är tillverkad av underhållsfri aluminium och är enkel samt smidig att montera.

Keywords: rusta glasräcke överliggare