Parasollskydd ikea

TOSTERÖ Överdrag för parasoll, svart, 220 cm – IKEA

På IKEA hittar du parasollfötter gjorda av betong eller såna som kan fyllas med sand för att uppnå en lämplig vikt. En parasollfot ser till att hålla parasollet …

TOSTERÖ Överdrag för parasoll, svart, 220 cm. Att skydda ditt parasoll med ett vattentätt överdrag är ett enkelt och effektiv sätt att få det att se fräscht och nytt ut längre.

TOSTERÖ Överdrag för parasoll, svart, 160 cm – IKEA

Älskar du att vara utomhus, men tröttnar ibland på sol och vind? Då kan parasoll, paviljonger, partytält och vindskydd vara till hjälp.

TOSTERÖ Överdrag för parasoll, svart, 160 cm Detta vattentäta slitstarka överdrag hjälper dig att förlänga livet på ditt parasoll. Det skyddar parasollet mot regn, sol, smuts, damm och pollen. Dragsnöret längst ner gör att överdraget sitter tätt.

SEGLARÖ Parasoll, frihängande, beige, vinkelbart – IKEA

Skydda dina utemöbler från väder och vind med TOSTERÖ överdrag för trädgårdsmöbler. De här vattentäta överdragen gör att möblerna kan hålla sig fina under …

SEGLARÖ Parasoll, frihängande, beige, vinkelbart. Du kan vinkla och vrida på det här frihängande parasollet utan att stolpen hindrar utsikten eller hamnar i vägen. Med solskyddsfaktor 50+ gör det också sitt bästa för att skydda dig från solens UV-strålar.

Parasoller och parasollfötter för lata dagar – IKEA

Parasoller och parasollfötter för lata dagar – IKEA

På IKEA hittar du vattentäta överdrag som passar allt från parasoll till en hel matgrupp, så att du snabbt är redo för utelivet igen när solen tittar fram …

Parasoller kan vara både praktiska och snygga – kolla in vårt sortiment och se med egna ögon! Vi har slitstarka, effektiva och vattenavvisande parasoller och parasollfötter som ger ett effektivt skydd mot regn och UV-strålar så att du kan njuta av ditt uteliv fullt ut.

Parasoll, paviljonger & vindskydd – för trädgård & balkong – IKEA

Solskydd & vindskydd – för trädgård & balkong – IKEA

Älskar du att vara utomhus, men tröttnar ibland på sol och vind? Då kan parasoll, paviljonger, partytält och vindskydd vara till hjälp. Kolla in vårt sortiment av solskydd för att hitta de rätta produkterna för det du vill blockera

TOSTERÖ serie – IKEA

TOSTERÖ serie – IKEA

TOSTERÖ serie

LJUSTERÖ Parasoll, beige, 400 cm – IKEA

LJUSTERÖ Parasoll, beige – IKEA

LJUSTERÖ Parasoll, beige. Tyget ger utmärkt skydd mot solens UV-strålar eftersom det har en solskyddsfaktor (Ultraviolet Protection Factor) på UPF 50+, vilket betyder att det blockerar 98% av den ultravioletta strålningen. Parasollduken är enkel att fälla in och ut med hjälp av veven.

VÅRHOLMEN Parasolltyg, mörkgrå, 300 cm – IKEA

VÅRHOLMEN Parasolltyg, mörkgrå, 300 cm Om du vill njuta av skuggan under ett traditionellt parasoll en solig dag, då är parasolltyget VÅRHOLMEN ett bra val. Du köper det separat, så det är enkelt för dig att förnya din uteplats. Färgen hålls fräsch längre eftersom tyget har bra ljusäkthet.

Möbelskydd och överdrag till utemöbler – IKEA

Möbelskydd och överdrag till utemöbler – IKEA

Med möbelskydd och överdrag till utemöbler kan du se till att utemöblerna och dynorna håller sin fina, även om sommaren blir regnig.

Keywords: parasollskydd ikea, ikea parasollskydd, parasollöverdrag ikea