Massagerulle rusta

Massagerulle 40×6 cm Trä – Yoga & wellness – Rusta.com

På Rusta hittar du massageprodukter för hela kroppen. Massagekuddar, nackkuddar och fotmassage är exempel på några av produkterna vi erbjuder.

För stretchning och massage som ökar cirkulationen samt elasticiteten i musklerna. Kan användas på i stort sett alla muskelgrupper.Är tillverkad i FSC märkt trä.

Foamroller – Rusta

Foamroller

Ett smidigt redskap att använda som hjälpmedel för hela kroppen vid stretching, massage och återhämtning. Förbättrar rörligheten, ökar blodcirkulationen …

Foamroller Point Svart – Träningsredskap & vikter – Rusta

Foamroller Point Svart – Träningsredskap & vikter – Rusta.com

Massagerulle 40×6 cm Trä. 5590. (69:90). Rusta Club. Endast i varuhus · Fotmassage Premium. 539.-. (899:-) Spara 360.-. I varuhus och online.

Kompakt cylinder av skumgummi med ett speciellt utformat mönster som ger djupare massage, ökar blodcirkulationen, förbättrar rörlighet och lindrar muskelvärk. Du varierar själv intensiteten på massagen med hjälp av din egen kroppsvikt. Fri från latex och ftalater. Maxvikt 100 kg.

Massage – Rusta

Massage – Rusta

Aktuella Massagerulle erbjudanden från Rusta reklamblad. Kolla in dom senaste Massagerulle erbjudandena och njut av dom billigaste Massagerulle erbjudandena …

Ge dina spända muskler lite kärlek med en av våra otroliga massageapparater. Vi har även värmekuddar och spikmattor för avslappning.

Foamroller 60×15 cm – Träningsredskap & vikter – Rusta.com

Ett smidigt redskap att använda som hjälpmedel för hela kroppen vid stretching, massage och återhämtning. Förbättrar rörligheten, ökar blodcirkulationen samt lindrar muskelvärk. Fri från latex och ftalater. Maxvikt 100 kg.

Hälsa & träning – Rusta

Hälsa & träning – Rusta

Hitta inspiration i vårt breda sortiment för en friskare vardag och hälsa. Allt som behövs till gymmet eller spat hemma. Välkommen!

Foamroller 10×29,5 cm Kork – Fritid – Rusta.com

Foam roller i naturmaterial med stilren design. Kork är miljövänligt, snyggt och levande. En kompakt cylinder av kork som ökar blodcirkulationen, ger djupare massage, förbättrar rörlighet och lindrar muskelvärk. Perfekt för återhämtning och uppvärmning!

Massagerulle – Biltema.se

Med denna hårda roller får du effektiv och djup massage där det som mest behövs.  Ökar blodcirkulationen och lindrar muskelvärk Massagerullen ökar blodcirkulationen, lindrar muskelvärk och bidrar till snabbare återhämtning genom att den får spända muskler att slappna av. Placera den på spända muskelknutar och rulla. På så sätt kan värken lindras och muskelåteruppbyggnaden ta vid.  Lätt att ta med Massagerullen är liten och smidig och är därför lätt att ta med i väskan, både till träningen, till jobbet eller på resan.  Använd den själv eller med hjälp av en kompis.

Massagerulle erbjudande hos Rusta

Aktuella Massagerulle erbjudanden från Rusta reklamblad. Kolla in dom senaste Massagerulle erbjudandena och njut av dom billigaste Massagerulle erbjudandena till dom allra bästa priserna.

Keywords: massagerulle rusta