Induktionsplatta ikea

TILLREDA Portabel induktionshäll, 1 zon vit – IKEA

TILLREDA Portabel induktionshäll, 1 zon vit Denna bärbara häll är perfekt för mindre kök eller överallt där du behöver en extra värmezon. Dessutom enkel att flytta runt och förvara när den inte används för att frigöra yta till annat på köksbänken. 2 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

TILLREDA Portabel induktionshäll, 2 zoner vit – IKEA

TILLREDA Portabel induktionshäll, 2 zoner vit Denna bärbara häll med 2 värmezoner är perfekt för daglig matlagning i mindre kök. Dessutom enkel att flytta runt och förvara när den inte används för att frigöra yta till annat på köksbänken. 2 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

Induktionshällar för effektiv matlagning – IKEA

Induktionshällar för effektiv matlagning – IKEA

I vårt sortiment av induktionshällar hittar du en mängd olika modeller med olika funktioner. Med blixtsnabba induktionsplattor går matlagningen som på räls.

Spishällar – Gashällar, induktionshällar & glaskeramik

Spishällar – Gashällar, induktionshällar & glaskeramik – IKEA

Stort sortiment av spishällar, så att du kan hitta precis det du letar efter. Oavsett din matlagningsnivå har vi en spishäll för dig.

LAGAN Induktionshäll, plug-in 2 zoner/svart – IKEA

LAGAN Induktionshäll, plug-in 2 zoner/svart Denna induktionshäll med 2 zoner ger snabb och exakt värmekontroll och en jämn yta som är enkel att rengöra. Den är dessutom mycket lätt att installera – anslut bara till vägguttaget och börja laga mat! 2 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

Spishällar i induktion eller keramik till ditt METOD kök – IKEA

Spishällar i induktion eller keramik till ditt METOD kök – IKEA

En gashäll, en glaskeramikhäll eller en energibesparande induktionshäll? Vårt sortiment av spishällar har något som kan matcha ditt utrymme och ditt sätt att laga mat.

FÖRDELAKTIG Induktionshäll/integrerad köksfläkt, svart

FÖRDELAKTIG Induktionshäll/integrerad köksfläkt, svart – IKEA

FÖRDELAKTIG Induktionshäll/integrerad köksfläkt, svart. Det här är en flexibel induktionshäll och effektiv fläkt i ett. Det gör att du slipper ha en fläkt över matlagningsytan och får bättre översikt – perfekt till en öppen planlösning med köksö mitt i rummet!.

TREVLIG Induktionshäll, IKEA 300 svart, 59 cm

TREVLIG Induktionshäll, IKEA 300 svart, 59 cm – IKEA

TREVLIG Induktionshäll, IKEA 300 svart, 59 cm Den här induktionshällen har alla basfunktioner, plus 4 värmezoner med boosterfunktion som är idealisk till att koka vatten, woka eller bryna kött. Barnlåset håller små hjälpande händer i säkerhet. 5 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

BEJUBLAD Induktionshäll, IKEA 500 vit, 58 cm

BEJUBLAD Induktionshäll, IKEA 500 vit, 58 cm – IKEA

BEJUBLAD Induktionshäll, IKEA 500 vit, 58 cm Stilren design och energieffektiv induktion. Brofunktionen gör att du kan koppla ihop 2 värmezoner till 1 stor, så du kan använda kastruller som är stora eller udda i formen. 5 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

Keywords: induktionsplatta ikea, kokplatta ikea, ikea induktionsplatta, ikea kokplatta, spisplatta ikea, ikea spisplatta