Ikea växt

Blommor och krukväxter för både ute och inne – IKEA

Blommor och krukväxter för både ute och inne – IKEA

Med våra växter och krukor kan du ta hem stil och personlighet, i större eller mindre format. Se alla lättskötta växter. Sortera och filtrera. 111 artiklar.

Du har alltid plats för krukväxter, oavsett om din utomhusyta är en pytteliten balkong eller en jättestor trädgård. Kolla in våra utomhusväxter och välj dina favoriter bland färgglada blommor eller vacker grönska. Har du mer betong än jord? Vi har massor av utomhuskrukor också.

Plantor, växter & blommor – IKEA

Plantor, växter & blommor – IKEA

Våra verklighetstrogna konstgjorda blommor och växter doftar inte som äkta vara, men de kan ändå ge ditt hem en riktig boost. De vissnar aldrig och ser lika …

Se vårt utbud av utomhus & inomhus-krukväxter online på IKEA, inklusive trädgårdsväxter, blommor och platnor. Handla online eller i butik.

Krukor, växter & blommor online – IKEA

Krukor, växter & blommor online – IKEA

Kolla in vårt stora utbud av krukor, blommor och gröna växter. Hitta nya, gröna vänner och små och stora krukor att sätta dem i. Handla i varuhus eller online!

Konstgjorda växter som aldrig vissnar – IKEA

Konstgjorda växter som aldrig vissnar – IKEA

Boosta ditt hem med storslagen konstgjordhet. Färgstarka, verklighetstrogna konstgjorda blommor och växter kanske inte avger någon doft, men de vissnar aldrig och ser alltid fina ut utan vare sig sol, vatten eller skötsel. Kolla in våra sidenblommos, plastblommor och köp hem en bukett som lyser upp i alla rum.

Enkla tips om hur du inreder med växter – IKEA

Vintern befinner sig i slutfasen, dagarna blir ljusare, naturen samlar styrka. Nu är den perfekta tiden att använda värmen i ditt hem, och den faktiska temperaturskillnaden, för att göra skillnad. Bjud in våren och ge den en tidig start. Se hur du gör med våra enkla och effektiva tips.

DRACAENA Växt, Lucky bamboo/spiralformad, 45 cm – IKEA

DRACAENA Växt, Lucky bamboo, spiralformad – IKEA

DRACAENA Växt, Lucky bamboo, spiralformad.

BLADVERK Växtterrarium, burk, olika arter, 1.8 l – IKEA

BLADVERK Växtterrarium, burk, olika arter, 1.8 l Växten i terrariet BLADVERK är tålig och enkelt att ta hand om, även för dig som inte har så gröna fingrar. Om du har locket stängt skapas ett mikroklimat i burken som förser växten med fukt och gör att den klarar sig lång tid utan att du vattnar.

Odla växter inomhus på ett enkelt sätt – IKEA

Inomhusväxter – så kommer du igång – IKEA

Undrar du hur du kan komma igång med krukväxter i vardagsrummet? Se våra tips för frodig grönska och gör ditt hem till en lummig oas. Klicka här för att se mer.

MONSTERA Krukväxt, Monstera – IKEA

MONSTERA Krukväxt, Monstera. Lättskött växt som bidrar till en kreativ, avslappnad miljö. En så kallad epifyt som klättrar på andra växter för att vara närmare solen.

Keywords: ikea växt, kokosfiber ikea, ikea kokosfiber, air plants ikea, vattenväxter ikea