tinypea

Årets bästa barnprodukt för föräldrar?

Alla mammor och pappor som har barn på förskolan eller skolan vet hur frustrerande, irriterande och tråkigt det är när barnets ena vante inte ligger på hyllan vid barnets plats. Det fenomenet har en förmåga att inträffa speciellt vid det tillfällen som en förälder har det lite extra stressigt eller har en speciell tid att passa. Då är det mer en regel än ett undantag att något klädesplagg saknas på barnets hylla.

Ok, så om vi vet att det här fenomenet garanterat kommer att inträffa, vad kan vi då göra åt det? Jo. Alla föräldrar måste genast införskaffa sig namnlappar med sina barns namn på. Tidigare har man köpt en märkpenna som man försökt skriva namn på kläderna med. Det är ofta svårt att få till det och det tar mycket tid. Men med dessa smarta namnlappar så blir det något helt annat och då menar jag inte de där lapparna som man måste stryka på. De är så jobbiga att stryka på. Man ska ha bakplåtspapper emellan och man ska inte bränna sig på köpet. Nej, jag pratar om de nya smarta namnlapparna. Namnlappar från Tinypea! De är bara att klistra på – utan strykjärn och krångel. Jag har varit med i en testgrupp och fått testa de här namnlapparna helt gratis, tack för det! Och jag måste säga att jag är väldigt imponerad. Det är jättelätta att sätta på, de sitter som berget. Det går att köra grejer i tvättmaskinen, torktumlare och till och med i diskmaskinen och lapparna sitter kvar och ser helt nya ut.

Namnlapparna gör ju tyvärr inte så att barnen slutar tappa bort sina kläder, men nu går det snabbt att avgöra om det är mitt barns tröja eller något annans barns tröja. Ibland hamnar en tröja på någons annans barns klädhängare, och då kan man inte bara chansa och ta tröjan för att den ser ut som ens egna barns tröja. Men med namnlappar, så ser jag direkt om det är vårt klädesplagg. Så smart!

Så klicka in dig på Tinypea NU och köp namnlappar!

Post Author: husadmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *