4 plädar som håller dig varm i vinter

När dagarna blir kortare och nätterna längre så kan det vara läge att köpa en ny, varm pläd. Här tipsar vi om 4 härligt varma och mjuka plädar att kura ihop sig i soffan med. Pläden är inte bara perfekt för den svenska vintern utan kan även förlänger och förgylla långa sommarkvällarna. Den är också en perfekt inredningsaccessoar för hemmet.

I sverige kommer vi på många små knep och strategier för att överleva vintermörkret. Det finns ljusterapi, vitaminer, semesterresor och annat som vi traditionellt gör för att hantera de långa vinternätterna. Här kommer ytterligare ett tips: skäm bort dig själv med en lyxigt varm och mysig pläd.

Helst ska pläden vara så stor och varm som möjligt, så du kan svepa in dig och bara mysa – i soffan, sängen eller varför inte bara på köksstolen. Vi har hittat följande 5 fantastiskt vackra och varma plädar för vintern 2018 hos sidan plädar.se.

Klippans lammullsplädar

Svenska varumärket och tillverkaren Klippans Yllefabrik gör en hel kollektion av otroligt mjuka och härligt färgglada lammullsplädar. Välj bland massor av olika mönster, de flesta designade av textildesignern Birgitta Bengtsson Björk exklusivt för Klippan.

Himlas mohair plädar

Varumärket Himla är nog mest känt för sina fina linnetextilier. Få känner till att de även gör kanske världens bästa plädar i finaste mohair. Mohair är en extremt fin och lyxig ull från de speciella angoragetterna. Himlas mohair pläder har ett nästan magiskt skimmer, spänst och värme.

Lapplands Pälspläd

En pläd i fuskpäls som påminner om Norra delarna av vårt land: snö, renar och skoter. Har du en öppen brasa så är denna pläd utmärkt. Pläden har även fördelen att den kan användas som ett värmande underlägg på bänkskivor, bord och andra möbler.

Artwood Fox Grey

Denna fuskpäls pläd efterliknar pälsen hos en gråräv. Pläden är extremt tjock och lyxig med långa mjuka fuskpäls hår. För dig som vill skämma bort dig själv extra mycket i vinter eller kanske skämma bort din närmaste med en lyxig present.

Post Author: husadmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *